Cere cotație

Consumi. Produci. Livrezi.

Investește inteligent în viitorul energiei electrice.

Prosumatorul este consumatorul de energie, deținător al instalațiilor de producție a energiei electrice din surse regenerabile, care poate vinde mai departe energia electrică din surse regenerabile produsă în clădirea lui.

Cine poate beneficia?

Orice persoană sau companie care nu doar consumă energie din rețeaua electrică, ci și produce și livrează energie din surse regenerabile în rețea, poate fi prosumator. Fie că dorești să reduci costurile consumului de energie electrică în cadrul locuinței sau a companiei tale, noi îți oferim soluții croite pe măsura nevoilor tale pentru a atinge pragul independenței energetice.

Prin instalarea panourilor fotovoltaice pe acoperișul casei sau sediului companiei, ai avantajul de a deveni prosumator care îți permite să consumi, produci, stochezi și să livrezi energie electrică din surse regenerabile. Astfel energia electrică neconsumată, produsă vara, o poți consuma în timpul iernii, reducând semnificativ costurile facturilor.

Procesul este simplu

Sunt trei pași pe care trebuie să îi urmezi:

  1. Transmiterea unui set de documente și notificări distribuitorului și primăriei pentru a fi instalat contorul bidirecțional de către distribuitor.
  2. După montarea contorului și obținerea certificării calității de prosumator, trebuie semnat un contract de furnizare cu furnizorul cu care ai contract pentru ca acesta să îți poată cumpăra energia electrică.
  3. Începe producția de energie, energia produsă și consumată se scade automat, iar energia livrată în rețea va apărea cu valoare negativă la următoarea decontare.

Care sunt avantajele?

Accesibilitatea tehnologiei permite un proces de autorizare extrem de simplu și rapid. Implementarea acesteia este ușoară, echipamentele fiind pe stoc în România, și variază între 1 și 2-3 zile în funcție de mărimea casei/acoperișului. Fiind o tehnologie matură, spațiul necesar pentru instalare este mai mic și beneficiezi de diferite opțiuni de scalare pentru panouri sau baterii.

Instalația are o perioadă de viață de 25 de ani iar garanția acestor echipamente se întinde pe o durată de 10-25 de ani, având parteneriate cu cei mai buni furnizori de echipamente pe plan mondial. Energia produsă care nu este consumată se va scădea din factura sau facturile următoare, având 24 luni să compensezi sumele respective.

Începe să economisești acum - Vei primi oferta în cel mai scurt timp!

Ce cost lunar ai cu energia electrică?

443lei / lună

Mic

Îți recomandăm o metodă eficientă de economisire a energiei!

Mic

Îți recomandăm o metodă eficientă de economisire a energiei!

Mediu

Lucrurile devin serioase - vezi cum putem să te ajutăm să îți reduci costurile!

Mediu

Lucrurile devin serioase - vezi cum putem să te ajutăm să îți reduci costurile!

Mare

Suntem siguri că poți reduce considerabil costurile cu energia!

Foarte mare

Nu mai aștepta! Nu este normal să plătești atât de mult pentru energie!

Descoperă ultimele proiecte de energie solară. În toată lumea.

Descoperă proiectele